Bent u bekend met bureau-accessoires

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, heeft u wel eens gehoord over de site van bureau-accessoires? Ik heb hier werkelijk van alles besteld om mijn administratie zo goed mogelijk op te kunnen ruimen. Tevens heb ik de nodige ladenboxen voor thuis besteld om hierin kleine spullen,zoals paperclips, pennen en kladblaadjes op te kunnen bergen. Ook heb ik mijn kinderen ieder een ladenbox gegeven waar bijvoorbeeld  mijn zoon zijn lego overzichtelijk in op kan bergen. Daarentegen gebruikt mijn dochter deze box voor haar oorbellen en andere sieraden. Ook op kantoor zijn we overgestapt naar deze bureau-accessoires, ieder bureau ziet er nu een stuk netter uit, en door de verschillende kleuren is het een stuk vrolijker op kantoor geworden.  Inmiddels zijn we helemaal overgeschakeld tot aanschaf van spullen op kantoor. Iedere medewerker kon kiezen uit een kleur, hier hebben we dan een ladenbox, sorteermappen en ringbanden bij gekocht. Zo heeft iedereen zijn eigen kleur om zijn spullen in op te kunnen bergen. VNKK7389 

Erg praktisch en kleurrijk

Nog nooit heb ik op een kantoor gewerkt waar iedereen een eigen kleur heeft. Op elk bureau staat nu een mooie ladenbox te pronken met vier of meerdere laden. Elk bureau heeft zijn eigen kleur, zelfs de ordners en de ringband mappen zijn in dezelfde kleur als de ladenbox. We krijgen dan ook vaak een compliment dat ons kantoor er zo opgeruimd en kleurrijk uit ziet. Mijn collega’s en ik zijn dan ook zeer tevreden over de aanschaf van de nieuwe kantoor artikelen.  VNKK7386