Bizzix is een top website!

Vandaag geef ik jullie ondernemers meer informatie over Bizzix. Als ondernemer zijnde wil je werken met de beste producten. Ik zelf werk dan ook met een macbook van Apple. Het is een top laptop die goed functioneert. Helaas gaat ook een macbook problemen krijgen, binnen een bepaalde tijd. Na enkele jaren was de batterij stuk van mijn macbook. De macbook starten niet meer op, maar er stonden vele gegevens van mijn bedrijf opgeslagen, in deze macbook. Zodoende moest ik mijn macbook wel laten repareren. Ik ging langs een zaak, met de specialiteit Apple macbooks. Helaas vroegen hun een extreem hoge prijs. Voor dat geld kon ik bijna een nieuwe halen en dat vond ik dus veel te duur. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. Ik was opzoek naar een goedkopere oplossing. Via het internet kwam ik terecht bij Bizzix!

Super blij met Bizzix!

Via deze website kon ik de batterij aan schaffen. De batterij was stukken voordeliger, dan alle winkels in mijn omgeving. De service van dit bedrijf is ook uitstekend. Je kan binnen een maand de bestelling altijd nog annuleren, en ook kreeg ik een jaar garantie op dit product. Ik ben stukken voordeliger uit door dit bedrijf, en daar ben ik hun ontzettend dankbaar voor. Een top service en een top product geleverd krijgen. Heb jij mankementen aan een Apple product? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen in het assortiment van dit bedrijf!