Een frietwagen van Snackmobiel

Een frietwagen van Snackmobiel is een aanrader!

Een frietwagen van Snackmobiel

 

 

 

 

 

Als ondernemer zijnde wil je natuurlijk van uw onderneming een groots succes maken. Ikzelf ben dan ook dagelijks druk bezig met mijn onderneming succesvol te maken. 2015 is voor mij dan ook een top jaar geweest. Mijn onderneming is enorm gegroeid het afgelopen jaar. Mijn personeel is dan ook enorm gegroeid ik heb tientallen nieuwe personeelsleden aangenomen voor het nieuwe jaar 2016. Ik wilde dan ook nog voor het nieuwe jaar een feest voor al deze personeelsleden gaan geven, want dan kon het personeel elkaar al leren kennen. Een maand lang ben ik dan ook druk bezig geweest met het organiseren van dit feest. Na een aantal weken druk bezig geweest te zijn met het organiseren had ik vele dingen al geregeld waaronder live muziek, evenementen zaal, thema en de catering. Alleen heerlijke snacks die ontbraken nog. Met deze gedachte bekeek ik het internet. Via het internet kwam ik dan ook terecht bij de link Een frietwagen van Snackmobiel. Ik bekeek deze link en via de link kwam ik terecht op de website van snackmobiel. 

Maar wat is een frietwagen van Snackmobiel precies? Simpelweg het is een wagen die ik kon inhuren tegen een zeer voordelige prijs. Voor deze prijs had iedereen op het feest de mogelijkheid om de hele avond gratis snacks te eten. Van deze mogelijkheid heb ik dan ook gebruik gemaakt!

Verse snacks

Heerlijke snacks

Achteraf is het inhuren van deze wagen dan ook een groots succes gebleken. De snacks waren heerlijk en ook waren de snacks vers. Iedereen heeft de gehele avond de beschikking gehad over een lekkere snack. Ook kreeg ik van iedereen te horen dat het een zeer geslaagd feest was. De sfeer was goed en het nieuwe en oude personeel hebben elkaar leren kennen. Ik weet zeker dat 2016 weer een prachtig jaar wordt voor ons!

Kwaliteit