Financial lease, goedkoop een auto leasen

Ik heb sinds kort via Financial lease een bedrijfsauto geleased en ik moet zeggen het bevalt me prima. Ik ben een pizza koerier en deed mijn werk tot op heden met een brommer. Maar omdat het niet altijd mooi en droog weer is heb ik besloten om een auto aan te schaffen, en ik moet zeggen dat ik daar totaal geen spijt van heb. Zo was het laatst vreselijk vies weer, het regenden en stormde al de hele dag, en na een paar ritjes met de brommer was ik er helemaal klaar mee. Had een afspraak gemaakt bij Financial lease, en nog geen week later had ik de goedkeuring voor het leasen al op zak. Natuurlijk had ik bepaalde eisen aan de nieuwe auto, maar gezien de hoeveelheid auto’s die daar stonden was dat geen enkel probleem. Ik heb een geweldige Opel Combo uitgezocht, en sindsdien rij ik met nog meer plezier de pizza’s door het land. Niet alleen dat ik nu warm en droog zit, ik kan nu ook meerdere bestellingen tegelijk meenemen omdat ik een grote laadruimte heb waar we tevens een warm houd box in hebben geplaatst. Dankzij Financial lease lopen de zaken nu beter dan voorheen toen ik alles op de brommer wegbracht.  1

Klanten zijn zeer tevreden

Doordat ik alles met de auto wegbreng zijn de klanten ook meer tevreden. Het eten is nog warm en wordt binnen een half uur bezorgd. Ik ben dan ook zeer tevreden over de mogelijkheid om een auto te leasen. 1 (1)