Pitch & Putt Bedrijfsuitje Rotterdam

Gisteren hebben we een Pitch & Putt Bedrijfsuitje Rotterdam gehad. Dit is een soort golf, alleen dan met minder grote banen. Het was gezellig. Ik ben nu drie maanden werkzaam in het bedrijf, dit betekent dat ik mijn draai nog een beetje moet vinden. Maar ik voelde me wel meteen al thuis. Mijn collega’s zijn super aardig en erg behulpzaam. Ook kreeg ik al gauw te horen dat ze blij waren met een enthousiaste collega zoals ik. Dat is natuurlijk leuk om te horen. Ze hebben het bedrijfsuitje Rotterdam ook omwille van mij georganiseerd, hoorde ik gisteravond. Ik werd er rood van, ik voelde me zo vereerd. De directeur van het bedrijf vindt het leuk om activiteiten met elkaar te doen, zodat we elkaar steeds weer op andere lagen leren kennen en zo beter kunnen samenwerken. Maar zijn motto is ook: zoveel mogelijk lol maken.

abel logo

Dit is zo anders dan mijn vorige werk! Daar kon je een bedrijfsuitje Rotterdam niet voorstellen, dat heb ik nooit meegemaakt. Terwijl ik er twintig jaar heb gewerkt. Moet je nagaan. Ze hadden het dus voor mij georganiseerd omdat ik dus al drie maanden hard werk en het nu tijd werd om mij beter te leren kennen ten opzichte van de groep. Het was bere gezellig. Ik was nog niet zo goed in het golfen, maar dat heeft hilarische momenten opgeleverd. Ik ben iedereen ook echt meer en meer gaan waarderen. We hebben het veel over persoonlijke dingen gehad. Met een collega had ik echt een goede klik, dat werkte erg goed.

SONY DSC
SONY DSC