Suit Up Now, jóuw bedrijfskleding

Voor alle bedrijfskleding, voor iedere huisstijl en jouw eigen identiteit: Suit Up Now Corporate Fashion voorziet je van de perfecte outfit voor op het werk. We hebben drie speciaal ontworpen kledinglijnen: Casual, horeca-hotel en formele kleding. Al onze producten zijn te combineren tot een look die past bij jouw bedrijf. Straal jouw individuele identiteit uit en kom hiermee professioneel voor de dag.

suit-up-zwart-copy-1

Van alles voorzien

Wij kunnen je voorzien van álles dat een outfit nodig heeft. Naast prachtige nette broeken, jurken, colberts, stropdassen en overhemden hebben wij ook de nodige accessoires in onze kledinglijnen. Vind de juiste riem bij je broek, een prachtig net paar schoenen, en in de horeca-lijn bieden wij zelfs bowties, schorten, bretels en speciaal voor de horeca ontworpen jurkjes. Bij ons kan je dus naar hartenlust zoeken naar alles dat jóuw werkoutfit nodig heeft. Alles volgens de nieuwste mode, maar uiteraard altijd stijlvol en persoonlijk. Neem eens een kijkje, en: Suit up!

collectie-formeel-300x189

Een persoonlijke touch

Al onze kleding is te bedrukken met jóuw persoonlijke bedrijfslogo. Zo krijgt het bedrijf een nog persoonlijkere look. Onze Corporate Fashion biedt keuze uit veel verschillende modellen, stoffen, pasvormen en afwerkingsdetails. Of je nou interesse hebt in een collectie uit onze voorraad, of een speciaal voor jouw bedrijf ontworpen home-made collectie, wij zorgen voor de geschikte uitstraling voor bij jou op het werk. Voor vragen en specifieke wensen kan je altijd contact met ons opnemen, en langskomen voor een oriënterend gesprek en een kop koffie. Samen zorgen we voor jouw perfecte bedrijfskleding!